Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lør: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

BonBon-Land

Tag i BonBon-Land med dansommer og spar penge!

Når I lejer sommerhus hos dansommer, kan I købe billetter til BonBon-Land, der ligger ved Næstved, og spare 25 % af den aktuelle dagspris pr. person.

Sådan køber du billetter med rabat:

Bestil et sommerhus i BonBon-Lands åbningsperiode 29. april – 28. oktober 2017 hos os.

Når du modtager mailen med link til din "My Booking", klikker du på det og kommer ind på vores hjemmeside, hvor du kan se dine bookingoplysninger. Under disse er der et link til en rabatkupon til BonBon-Land, som du så blot skal udskrive og vise ved indgangen for at få rabatten.

 

Masser af forlystelser for store og små

Familiehygge, glade grin og højt humør til alle aldre, er det man møder, når man træder indenfor i BonBon-Land i Holme-Olstrup - lige uden for Næstved.

BonBon-Land er Danmarks sjoveste og skøreste forlystelsespark, hvor børn og voksne i alle aldre kan more sig sammen. Er du en vovehals med hang til frit fald, loops og voldsom g-påvirkning er Svend Svingarm. Hankatten, Vildsvinet og Cobra tårnet lige noget for dig. Er du knap så modig, kan vi anbefale Hundeprutten eller Viktor Vandorm, hvor det stadig kilder i maven. For de små har vi Sprutten og Hestepærerne, her kan de fleste være med.

Fri adagng til alle forlystelser

BonBon Land

Når entréen er betalt, har I fri adgang til alle forlystelser og børn under 90 cm har gratis adgang. På et af de mange store grønne arealer, kan I slå jer ned og holde en pause og nyde en stor is. I en af de hyggelige restauranter eller caféer kan I få stillet sulten, inden I skal videre til den næste sjove forlystelse.

Kort sagt: BonBon-Land er STEDET når HELE familien skal have en skøøøn feriedag! - så det gælder bare om at få sat dagen af og begynde at glæde sig – Det’ skide skægt i BonBon-Land.

Husk at udskrive rabatkuponen, når du har bestilt dit sommerhus, så du kan få de 25 % rabat pr. person på den aktuelle dagspris, i forhold til normalprisen, i BonBon-Lands entré.