Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lør: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

Danmarks Jernbanemuseum

Få 25% rabat til Danmarks Jernbanemuseum i Odense med dansommer!

Når I lejer sommerhus hos dansommer, kan I få 25% rabat på entreen til Danmarks Jernbanemuseum i Odense. 

Sådan køber du billetter med rabat:

 Bestil et sommerhus via vores hjemmeside www.dansommer.dk.

 Når du modtager mailen med link til din "My Booking", klikker du på det og kommer ind på vores hjemmeside, hvor du kan se dine bookingoplysninger. Under disse er der et link til en rabatkupon for Danmarks Jernbanemuseum, som du så blot skal udskrive og aflevere ved indgangen for at få rabatten.

Dansk Jernbanemuseum Odense

Store oplevelser for hele familien

Kom til Odense og oplev den danske jernbanehistorie i den autentiske remisebygning fra 1954. I remisens 21 spor viser vi en perlerække af ikoniske lokomotiver og vogne. Her finder I b.la. Danmarks ældst bevarede damplokomotiv, H40 fra 1868 til det store dieselelektriske ME-lokomotiv fra 1981. Tag et kig ind i de royale vogne, oplev rejselivet på 1. klasse og se sneploven, skinnebilen og den orange traktor fra ”Olsen-banden på sporet”. Oplev også udstillinger om H.C. Andersens mange togrejser og jernbanesikkerhed. På udearealet finder I en stor drejeskive, vandkran og kulgård.

I må gerne komme inden for i mange af museets lokomotiver og vogne. I kan prøve at sidde på træsæderne i den to-etagers Klampenborg-vogn, stå i førerhuset på damplokomotivet fra 1954 og træde ind i postsorteringsvognen.  Alle aktiviteter er gratis, når entréen er betalt.

 

 

Dansk Jernbanemuseum

Et eldorado for børnene

De store lokomotiver har altid fascineret store som små. På Danmarks Jernbanemuseum må I gerne røre, lege og gå på opdagelse i vores mange vogne og lokomotiver, så I får det hele med. Du kan være lokomotivfører i det store damplokomotiv eller rejse på ferie i en gammel passagervogn. De mindste gæster vil elske Børnebanegården, hvor alt er i børnestørrelse. Her kan børn slippe fantasien løs og lege lokomotivfører eller sælge billetter. Besøg også legeområdet med skinner, tog og klodser i lange baner. Hver dag kører det populære minitog, som må prøves så mange gange I har lyst.  

 

Udendørsareal Dansk Jernbanemuseum

NYHEDER I 2017

Glæd jer til det store udendørs lære- og legeområde: Kæmpe damplokomotiv og vandtårn, hvor børnene kan gå på opdagelse. Helt nyt minitogsanlæg iscenesat med jernbanehistoriske miljøer i børnestørrelse. Åbner 18. juni.

Drømmenes Kupé: Ny særudstilling om danskernes togrejser til fjerne destinationer. En poetisk udstilling med fokus på Interrail- og Wagons-Lits-rejser. Åbner 18. marts.