Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lør: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

GIVSKUD ZOO

Få en uforgelmmelig dag i dyrenes rige i GIVSKUD ZOO, nær Billund.

Når I lejer sommerhus hos dansommer, får I 20 % rabat på entrebilletten til GIVSKUD ZOO.

Sådan køber I billetter med rabat:

  • Bestil et sommerhus i Jylland indenfor GIVSKUD ZOOs åbningstide: d.8.april til 29.oktober 2017.
  • Når I modtager mailen med link til "My Booking", klikker I på linket i mailen og I kommer derefter ind på jeres bookingoversigt. Her finder I også en voucher til GIVSKUD ZOO, som I skal printe og fremvise ved indgangen til GIVSKUD ZOO, som så fratrækker 20 % på entreprisen. I skal fremvise jeres lejebevis ved indgangenfor at opnå rabatten. 

 

 

Kom helt tæt på

GIVSKUD ZOO - Lions

I GIVSKUD ZOO har I de bedste forudsætninger for, at komme helt tæt på de mange dyr. I kan køre rundt i egen bil eller tage en tuir med safaribussen, som bringer jer rundt i hele parken. Kør ud på den afrikanske savanne, hvor giraffer og zebraer vil gå side om side med jer. Fortsæt ind i løvernes territorium og mærk gyset når de store katte sniger sig rundt om jeres bil. Løveflokken i GIVSKUD ZOO er den største i Danmark, så I er altid sikre på at se mange løver.  

Husk også at besøge det store, flotte tropehus med parkens nyeste rovdyr; de sydamerikanske kæmpeoddere, der svømmer rundt i deres eget bassin og bliver fodret mens I kan kigge med. Gennem det meste af sæsonen er der hver dag fodring af bl.a. elefanter og gorillaer. Børnene kan endda hjælpe zoo-gioderne med at fodre kamelerne.

 

 

Tilbage til fortiden

GIVSKUD ZOO - Dino

Fra 2015 har det også været muligt, at tage på en tidsrejse millioner af år tilbage i tiden. Her kommer I tilbage til tiden hvor de store dinosauer herskede på jorden. I GIVSKUD ZOO kan I se 17 forskellige dinosauer modeller i naturlig størrelse. det vil uden tvivl være en kæmpe oplevelse for hele familien.

Når I er mætte af dyreoplevelser, byder GIVSKUD ZOO også på leg, hygge og nærvær for store og små. Kig f.eks. forbi den nordamerikanske tipilejr, hvor I kan bage snobrød og grave efter guld. På den kæmpestore legeplads kan børnene give den gas, men de voksne nyder en pause. I må også huske at besøge de søde klappe-geder, som både børn og voksne vil elske.