Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lør: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

20% på Knuthenborg Safaripark

Sommerhus med rabat til Knuthenborg Safaripark

Bestiller du et sommerhus på Sjælland, Møn, Lolland eller Falster og få 20 % rabat på entreen til Knuthenborg Safaripark, i den periode du har lejet sommerhuset. 

Sådan får du rabatten 
 
For at få rabatten, skal du via det link du har fået til din booking, udskrive rabatkuponen og tage den med til Knuthenborg Safaripark. Når du afleverer den ved indgangen, får du 20 % rabat på billetterne.
 
Knuthenborg Safaripark - savannen

 

En oplevelse vildere - Knuthenborg Safaripark

Kom og besøg Nordeuropas største safaripark med mere end 1000 fritgående vilde dyr.

Her er der vilde oplevelser til en dag for hele familien. Oplev giraffer og næsehorn på Savannen, se fodring af ulvene og tigerne eller tag en tur i abebussen hos bavianerne. 

Lej sommerhus og tag i Knuthenborg Safaripark  - det bliver en oplevelsesrig dag! 

 

Knuthenborg Safaripark - Congo splash

Limpopoland

Slut dagen af og slip energien løs i vores afrikanske legeland, Limpopoland, med Danmarks sejeste vand- og naturlegeplads og Lollands første vulkan, Kilimanjaro, hvor du kan hoppe, rutsje, klatre og tumle rundt, men pas på – den går i ”udbrud” flere gange om dagen! Få kroppen kølet ned med en tur i Congo Splash – Danmarks længste, højeste og stejleste vandrutsjebane. Se savannen og alle de afrikanske dyr fra 16 meters højde, inden det går nedad i nærmest frit fald, med et kæmpe sug i maven.

Årets nyhed: Kampala Express – en helt ny forlystelse for både børn og voksne. Prøv den med dine forældre, hvis de tør!

I Limpopoland kan du også få stillet sulten og tørsten på vores 2 spisesteder - Mombasa og Kisumo Burgers og i vores mange ishuse og kiosker, kan du få en masse lækkerier til den søde tand

Expedition Tiger

Knuthenborg Safaripark - expedition tiger
Her kommer I med på en nervepirrende tiger ekspedition i Indien sammen med chefen for dyreafdelingen Christian Fisker og resten af Knuthenborgs tiger team.
 
Anført af dyrepasseren Alex kommer I med på en ret vild og hårrejsende oplevelse i den indiske "jungle" sammen med tigeren Liva, der er på jagt efter føde til sine tre tiger unger. Faktisk er du "tigeren", og ser via et meget avanceret "Tiger Cam" lige nøjagtigt det som tigeren ser i sin jagt.
 
Store som små kan komme med på ekspeditionen, hvor det lige pludselig er dig som gæst, der er midt i en meget dramatisk historie om en hun-tiger og hendes unger.