Telefon: +45 39 14 33 00 | Man-Fre: 09.00-18.30, Lør: 09.00-15.00

menu icon Menu
submenu icon

Universe

En forunderlig ferieoplevelse

Når I lejer sommerhus i Sønderjylland hos dansommer, kan I få 25 % rabat på entreen til Universe på Als.

I skal blot udskrive den rabatvoucher som I får adgang til via My Booking og medbringe denne. Rabatten fratrækkes ved indgangen til Universe.

OBS: Tilbuddet skal anvendes i den periode sommerhuset er lejet

Universe - Sønderjyllands sjoveste oplevelsespark

Universe generel
Universe er en forunderlig og spektakulær verden, hvor droner suser rundt, træer vokser på hovedet og skøre robotter sludre løs. Her kan I prøve hvordan det er at være F-16 piloter.
Når I beøsger Universe får I en eksplosiv cocktail af kvælstof, gas og brag. I kan også flyve ud i fjerne galakser på et splitsekund.
 
 

F16 - Flysimulator

Universe fly simulator

Vores største nyhed i 2016 er den nye F16 - flysimulator. Her bryder I himmelhvælvingen med lynets hast, og luftrummet bliver med ét til jeres legeplads. Men i skal huske at passe på, for ægte flyhelte skal holde øje med luftens farlige fjender. 

Rumrejse med robotguide

Universe robot

Tag med robot Rusty på en spektakulær 5D-rejse mod det uendelige univers, og mærk forbløffelsens magi, når I flyver til fjerne og farverige galakser. Men hold godt fast! Rusty er fuld af uforudsigelige fjollerier.

Science Cirkus

Universe science

Er I klar til en eksplosiv cocktail af boblende kvælstof, svævende ildkugler og vovede videnskabsmænd? I vores vanvittige Science Show ser I videnskaben overgå fantasien, og der er masser af begejstring at hente for både børn og voksne.

Segwaybanen

Universe segway

Hop op på en Segway, og prøv kræfter med en teknologi, hvor design, computerkraft og kropslig interaktion kombineres. Se, om I kan overvinde de bakkede forhindringer og stå oprejst gennem alle de krogede sving.

Læs mere på universe.dk